Nieuws

Cespo nog minimalistischer– Schuifdeur lijkt te zweven

Wij zijn altijd op zoek om onze details zo minimalistisch mogelijk te maken. Dat loopt als een rode draad door de verschillende ontwerpen van Cespo. We zijn er dan ook zeer content mee dat we ons nieuwe schuifdeurbeslag nagenoeg geheel aan het zicht hebben onttrokken. Een prachtige oplossing om onze Container boekenkasten en Random boekenkasten af te sluiten.

 

Bij de voorgaande ontwerpen was er aan de bovenzijde een RVS rails zichtbaar die we al zo klein mogelijk hadden gedimensioneerd. Ondanks dat er aan vormgeving en uiterlijk van de rails heel veel aandacht was besteed was toch onze ultieme wens te werken met een rails die aan het zicht onttrokken was.

Om de aandacht zoveel mogelijk te richten op de kast en kastinvulling en te voorkomen dat de aandacht wordt afgeleid. Bovendien levert het een abstract en minimalistisch beeld op, waar we blij van worden bij Cespo. Omdat wij alles op maat maken spreekt het voor zich dat de schuifdeur ook volledig op maat te maken is. Direct op de vloer of enkele vakken hoger. En zoals u van ons gewend bent in alle RAL en sikkens kleuren en verschillende fineersoorten.

designmeubels-op-maat-boekenkast-schuifdeur

Author


Avatar