Nieuws

Lancering Small Edge

Text Shortcode

Met de grote Edge tafel als basis ontstond een serie bijzettafels en salontafels met een aansluitende vormgeving en materiaalgebruik. Ook hier staan de liefde voor vakmanschap, authentieke verbindingen en kwaliteit passend in het minimalistische beeld van Cespo centraal. Cespo gebruikte wederom mooie warme materialen zoals eiken, noten en essen in contrast met RVS of gekleurd staal.

“We wilden ook bij deze serie tafels een prominente rol reserveren voor de verbinding waarbij de vormgeving van het onderstel voortvloeit uit de verbinding”, aldus Jan Willem Henssen”.

 

Cespo ontwikkelde een serie minimalistisch vormgegeven bijzettafels en salontafels van massief hout met veel aandacht voor details. Door de zichtbare getrapte vormgeving aan de bovenzijde van het blad krijgt het blad een eigenzinnige vormgeving, waarbij wordt verwezen naar de “grote broer” Edge, waarbij de getrapte vorm aan de onderzijde van het blad zichtbaar is. Een bijzonder en contrastrijk detail is de drieteen- bevestiging van tafelblad met onderstel. De combinatie levert een ranke en elegante serie op. Drieteen en onderstel bieden wij aan in geborsteld RVS of in staal met een RAL kleur naar keuze. Small Edge is een karaktervolle serie voor in de woonkamer of werk-wachtkamer. In de houtsoorten eiken, noten en essen in verschillende finishings.

 

De Small Edge tafels op de afbeelding hebben een diameter van 40 en 50 cm en een hoogte van 40 en 53 cm. De bladen zijn gemaakt van noten en essen met een matte transparante lak. Drieteen en onderstel zijn gemaakt van RVS en staal in RAL 3018. De prijs van de bijzettafels op de afbeelding is € 490,- voor 40 cm hoog en € 590, voor 50 cm hoog.

 

De drieteen en onderstel kunnen wij uitvoeren in geborsteld RVS of in een kleurcoating met uw favoriete RAL of Sikkens kleur. Tafelblad kunnen wij uitvoeren in eiken, noten en essen met verschillende finishings.