Your address will show here +12 34 56 78
Over ons

Cespo is  jong en vernieuwend. Wij maken designmeubels op maat voor moderne mensen die kiezen voor heldere lijnen, spannend materiaalgebruik en hoogwaardige afwerking.

Onze expertise

Minimalistische meubels. Modulaire systemen en single units. Thuis en op kantoor. Minimalisme creëert rust en geeft andere elementen en objecten in uw interieur de kans om op de voorgrond te treden.

Onze visie

Cespo past in een lange traditie van minimalisme en vakmanschap. Onze meubels zijn tegelijkertijd ook zeer vernieuwend door de verrassende combinatie van kleur en materiaalgebruik. Denkt u bijvoorbeeld eens aan onze Made of Copper serie waarbij een geoxideerd koperen paneel lijkt te zweven binnen een ragfijne omlijsting.

Onze missie

Cespo wil met haar meubels, samen met u, voor uw interieur de gewenste oplossing bieden. Van boekenkast tot ladenblok. Zorgvuldig gemaatvoerd en geënt op uw situatie. Voor elk interieur de gewenste oplossing. Ook daar ligt de kracht van Cespo.

Alles in eigen hand

Ontwerp, productie en verkoop

Wij willen weten hoe uw leefomgeving eruit ziet, alleen dan kunnen we de sfeer creëren waarin u kunt ontspannen en genieten of juist prettig kunt werken. Wij brainstormen samen met u en maken de eerste schetsen die leiden tot het gewenste resultaat. Tenslotte laat een 3D presentatie zien hoe uw toekomstige meubels in uw  leef- of werkomgeving passen. De getoonde afmetingen, materiaal en kleurcombinaties in de collectie zijn suggesties. Zorgvuldig door Cespo gekozen om u te laten zien wat wij bedoelen met spanning en contrast. Wij maken de meubels volledig voor u op maat in de door uw gewenste afmeting. Bovendien kunt u kiezen uit uw favoriete RAL of Sikkens kleur of uit verschillende fineer –en houtsoorten. Cespo houdt ontwerp, productie en verkoop in eigen hand. Alleen zo weten we zeker dat u krijgt wat u wilt. Minimal design met subtiel contrast in vorm en materiaalgebruik. Precies zoals u dat wenst.

Wie zijn wij?

 
Ons team

 
 • John heeft na zijn studie HTS Bouwkunde, jarenlang ervaring opgedaan als productiemanager van meubelmerken zoals Lundia en Banzbord. In 2011 is hij begonnen met zijn eigen meubellabel : CESPO. Hij wil weten hoe uw leefomgeving eruit ziet, alleen dan kan hij de sfeer creëren waarin u kunt ontspannen en genieten of juist prettig kunt werken.

  John van de Pol
  Ontwerper/Oprichter
 • Anna studeert aan de HAN in Arnhem in de richting Industrieel Productontwerpen en loopt stage bij Cespo dit halve jaar.

  Anna van Vliet
  Stagiair IPO
 • Linda studeert aan de HAN in Arnhem in de richting Industrieel Productontwerpen en loopt stage bij Cespo dit halve jaar.

  Linda van der Schrier
  Stagiair IPO

CESPO SHOWROOM  KRUSEMANSTRAAT 3  6952 EW DIEREN  (0313) 84 37 84