Your address will show here +12 34 56 78
Collectie

EDGE TAFELS

Voor het ontwerp van de Edge tafel lieten wij ons inspireren door vakmanschap, authentieke verbindingen en kwaliteit, passend in het minimalistische beeld, dat kenmerkend is voor de ontwerpen Cespo. We wilden werken met klassieke materialen zoals eiken, noten en essen in contrast met RVS. Als uitgangspunt voor het ontwerp van de tafel spraken we af dat de vormgeving van de tafel hoofdzakelijk uit de verbinding tussen poot en tafelblad moest komen.

Zo ontstond een serie minimalistisch vormgegeven tafels van massief hout met veel aandacht voor details. Door de getrapte vormgeving van het blad oogt de tafel bijzonder slank. De rand is slechts 10 mm dik! De combinatie met de afgeschuinde poten met ingekleurde binnenzijde resulteert in het ranke en elegante voorkomen van de tafel. De mogelijkheid om de binnenzijde van de poot van een kleur naar keuze te voorzien zorgt voor een persoonlijke touch. Een bijzonder detail is de kruisvormige bevestiging van tafelblad met poot. Deze is er in geborsteld RVS of staal in een RAL kleur naar keuze. Edge is een karaktervolle serie design tafels voor in de eetkamer of werkkamer.

Wij maken deze tafel volledig voor u op maat in de door uw gewenste afmeting. De binnenzijdes van de poten kunnen wij uitvoeren in een kleurcoating in uw favoriete RAL of Sikkens kleur. De kruizen kunnen in RVS of eveneens in een RAL of Sikkens kleur naar keuze. Tafelblad en poten kunnen wij uitvoeren in eiken, noten en essen met verschillende finishings.

Download hier de productsheet