Your address will show here +12 34 56 78
Collectie

MADE OF COPPER KASTEN

Binnen Cespo is de fascinatie voor het materiaal koper vanaf het begin aanwezig. De grote uitdaging was dit materiaal binnen de strakke lijnen van Cespo een prominente rol te geven. Vele prototypes verder waren we overtuigd en plaatsten de koperen panelen binnen 40 mm diepe kaders van MDF. Een logisch gevolg was de ‘voeten’ ook van koper te maken. Zo ontstond ‘Made of Copper’, een nieuwe serie kasten met koper.

Een serie kasten met koperen fronten en voeten. Rompen desgewenst met deuren, kleppen en lades. Uitgevoerd in MDF met kleurcoating, koper voorzien van blanke laklaag. Fronten te openen met een push-to-open systeem. Een object op zich, met een ragfijne detaillering van de omlijsting, waarbinnen de koperpanelen lijken te zweven.

Nieuw is de uitvoering “Made of Copper Oxidation” waarbij het koper een oxidatieproces heeft ondergaan wat de prachtige groene kleur oplevert. Bovendien is elk paneel uniek, het natuurlijke proces van de oxidatie is namelijk niet te sturen. Het geoxideerde paneel wordt afgewerkt met een matte transparante laklaag die ervoor zorgt dat het paneel wordt ingepakt zodat het oxidatieproces wordt gestopt. Vingerafdrukken etc. worden hierdoor ook voorkomen.

Wij maken deze kast volledig voor u op maat in de door uw gewenste afmeting. Romp en kaders kunnen wij uitvoeren in een kleurcoating met uw favoriete RAL of Sikkens kleur of in een fraaie fineersoort.

Download hier de productsheet