Your address will show here +12 34 56 78
Collectie

MEDIUM BOX TV-MEUBELS EN LADEBLOKKEN

Medium Box is ontstaan vanuit de behoefte een serie single units te ontwikkelen met een minimalistische vormgeving die past binnen het gedachtegoed van Cespo. Cespo ontwikkelde een aantal kasten binnen dit programma in verschillende uitvoeringen en finishings. Cespo ontwikkelde tevens een wandpaneel waarop desgewenst de flatscreen tv kan worden gemonteerd. Ook kan het wandpaneel uitgevoerd worden met schappen van geborsteld RVS. Bovendien kunnen achter het paneel de snoeren worden weggewerkt. Het wandpaneel wordt aan de muur bevestigd waaronder het ladeblok vrij kan bewegen.”Het is handig om het ladeblok naar voren te kunnen schuiven voor het aansluiten van snoeren aan de achterzijde van de kast”, aldus John van de Pol. Een kast met wandpaneel kreeg de naam Medium-Box high mee. Een kast zonder wandpaneel uit deze serie luistert naar de naam Medium Box Low.

Een modulair systeem van kasten met een minimalistische vormgeving. In MDF met kleurcoating of geheel in massief eiken. Desgewenst met deuren, kleppen en lades. Greeploze fronten met een push-to-open systeem of een verdiepte RVS sierlijst als handgreep. De kasten kunnen zowel op een plint worden geplaatst als zwevend aan de muur worden bevestigd. Als podium voor uw kunst, opbergen van serviesgoed of als entertainmentcenter met een flatscreen tv. Naadloos te combineren met het Container kastsysteem.

Wij maken deze kast volledig voor u op maat in de door uw gewenste afmeting. Romp en fronten kunnen wij uitvoeren in een kleurcoating met uw favoriete RAL of Sikkens kleur, in een fraaie fineersoort of massieve houtsoort.

Download hier de productsheet high

Download hier de productsheet low