Your address will show here +12 34 56 78
Collectie

SMALL EDGE BIJZETTAFEL

Met de grote Edge tafel als basis ontstond een serie bijzettafels en salontafels met aansluitende vormgeving en materiaalgebruik. Ook hier staat de liefde voor vakmanschap, authentieke verbindingen en kwaliteit, passend in het minimalistische beeld van Cespo, centraal. Cespo gebruikte wederom mooie warme materialen zoals eiken, noten en essen in contrast met RVS of gekleurd staal.

“We wilden ook bij deze serie tafels een prominente rol reserveren voor de verbinding waarbij de vormgeving van het onderstel voortvloeit uit de verbinding”, aldus Jan Willem Henssen”.

Cespo ontwikkelde een serie minimalistisch vormgegeven bijzettafels en salontafels van massief hout met veel aandacht voor details. Door de zichtbare trapvorm aan de bovenzijde van het blad krijgt de tafel een eigenzinnige vormgeving, waarbij wordt verwezen naar de “grote broer” Edge, waarbij de getrapte vorm aan de onderzijde van het blad zichtbaar is. Een bijzonder en contrastrijk detail is de drieteen- bevestiging van tafelblad met onderstel. De combinatie levert een ranke en elegante serie op. Drieteen en onderstel bieden wij aan in geborsteld RVS of in staal met een RAL kleur naar keuze. Small Edge is een karaktervolle serie voor in de woonkamer of werk-wachtkamer. In de houtsoorten eiken, noten en essen in verschillende finishings.

De drieteen en onderstel kunnen wij uitvoeren in geborsteld RVS of in een kleurcoating met uw favoriete RAL of Sikkens kleur. Tafelblad kunnen wij uitvoeren in eiken, noten en essen met verschillende finishings.