Container boekenkast

minimalistisch en praktisch

Container: de boekenkast met ritme, evenwicht en herhaling

Minimalistisch, praktisch, een ontwerp met een twist; dat zijn de uitgangspunten voor Container. Deze design boekenkast past in zowel een modern als klassiek interieur. De abstracte vormgeving kenmerkt zich door ritme, herhaling en evenwicht. Dit geeft rust in je interieur. De combinatie met de contrasten in materiaal- en kleurkeuzes geven het meubel een krachtig en persoonlijk karakter. Lees meer over de visie op design van ontwerper John van de Pol.

Designer van Cespo, John van de Pol

Design kast met ruime mogelijkheden

De Container boekenkast biedt veel mogelijkheden. De vorm, maar ook de materiaal- en kleurkeuzes bepalen de uitstraling. Bovendien is er qua functionaliteiten bijzonder veel mogelijk:

  • Opstellingen van wand tot wand, van vloer tot plafond of vrij in de ruimte
  • Vrij keuze in open en gesloten gedeeltes met fronten, lades en deuren
  • Afwerkingen in massief hout of MDF met kleurcoating of fineer in specifieke kleurstellingen

Bekijk ook de foto’s voor de vele uitvoeringen en doe vooral ideeën op.

Design boekenkast Container in grijs met open vakken en oranje kleppen

Jouw ruimte is onze inspiratie

Op basis van jouw woning of kantoor bepaalt de designer van Cespo hoe de Container boekenkast vorm krijgt. Wij laten ons inspireren en maken een passend ontwerp. Persoonlijk en op maat gemaakt voor jou. Jouw interieur krijgt een nieuwe uitstraling met een moderne kast vol karakter en speelse elementen.

Designer van Cespo John van de Pol

Design kast volledig op maat voor jouw interieur

De Container boekenkast ontwerpen we in de vorm en met de afmetingen die jouw interieur nodig heeft. Met lades, deuren of schuifdeuren, achterwanden, greeploze fronten of juist niet. Je krijgt een 3D-ontwerp om te zien hoe de kast er in jouw ruimte uitziet. Wil je een aantal voorbeelden zien, download dan de productsheet. Hierin vind je ook de technische beschrijving.

24-3-design-boekenkast-container-eiken-wenge

Spreekt de Container boekenkast jou aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.