Made of Copper

minimalistisch en praktisch

Made of Copper: exclusieve en veelzijdige kast op maat

De Made of Copper kasten zijn luxueus en onderscheiden zich door het minimalistische maar praktische ontwerp. Ze hebben een chique uitstraling door de krachtige materiaalcombinaties. Ontwerper John van de Pol was altijd al gefascineerd door rood koper. Het lukte hem om het materiaal binnen de strakke lijnen van de Cespo designs een prominente rol te geven. De kast is daarmee een echte eyecatcher voor je woonkamer of een opvallend element in je werkkamer. Wil je meer weten over John’s visie op minimalistisch design met een twist? Lees het op de pagina Over.

Designer van Cespo John van de Pol

Designkast voor boeken, opbergen en meer

Made of Copper kasten hebben fronten en voeten van rood koper. Door de ragfijne detailleringen lijken de koperpanelen te zweven in de omlijsting. Het design past in zowel moderne als meer klassieke interieurs. Er zijn verschillende toepassingen. Als kast, dressoir of boekenkast, het is allemaal mogelijk met:

  • Vrije keuze in open en gesloten gedeeltes met deuren, kleppen en lades
  • Fronten te openen met een push-to-open systeem
  • Romp en kaders van MDF met kleurcoating, massief hout of fineer in specifieke kleurstellingen; koperen panelen en voeten voorzien van blanke lak

De keuzes in de kleurcoatingen, hout –en fineersoorten zijn talrijk. De panelen zijn bovendien in de afwerking ‘Made of Copper Oxidation’ uit te voeren. Het koper heeft dan een prachtige groene kleur alsof het al tientallen jaren niet meer gepoetst is. Ook zijn er nog een aantal andere oppervlaktebehandelingen mogelijk.

Bekijk de foto’s en laat je inspireren.

Design kast Made of Copper Oxidation van geoxideerd koper in een groene kleur en licht roze omlijsting

Made of Copper: designkast met karakter

Een exclusief meubel past wat ons betreft in zijn omgeving door daarin op te gaan óf door juist positief op te vallen. Het sluit dan perfect aan bij de interieurstijl van jouw woonkamer of past precies in de lastig in te delen kantoorruimte. Wij maken onze kasten daarom specifiek naar jouw wensen, passend in jouw ruimte en geschikt voor jouw spullen. Met de Made of Copper krijg je veel meer dan een opbergkast: een persoonlijk design meubel met een chique karakter.

Designer van Cespo, John van de Pol

Bekijk jouw kast op maat in 3D

Onze designer wil alles weten over de kast die jij zoekt: voor welke ruimte, welk gebruik, in welk interieur? Hij komt het graag ter plekke bekijken en bespreekt jouw wensen voordat hij aan de slag gaat en met een ontwerp in 3D komt. Voorbeelden en technische beschrijvingen vind je in de productsheet die je hier kunt downloaden.

Design kast Made of Copper in licht roze met koperen deuren en voeten

Spreekt jou de made of copper kast aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.