Medium box tv-meubels en ladeblokken

op maat ontworpen

Medium Box: tv-meubel en ladeblok met minimalistisch design

Medium Box is een tv-meubel en ladeblok voor een modern interieur. Daarnaast misstaat het niet in een klassiek interieur. Dit design tv-meubel en ladeblok past helemaal in onze visie: minimalistisch met een twist, en bovendien praktisch. Designer John van de Pol legt uit: ‘’Een kast moet bij mij tot in detail kloppen. Zo wil je bij een tv-meubel met modern design geen snoeren in het zicht. Ook aan het aansluiten van apparaten moet makkelijk gaan. Vandaar de vrije indeelbaarheid van de Medium Box.’’ Lees meer over de visie van John en de ontwikkeling van zijn Cespo meubels.

Designer van Cespo, John van de Pol

Naadloos aansluitend

De Medium Box is een design tv-meubel dat we op maat voor jou ontwerpen. Naadloos aansluitend bij jouw interieur en uit te breiden met de kasten uit de Container of Random design lijn. De Medium Box is uit te voeren als zwevend ladeblok aan de wand of strak gemonteerd op een plint. Het kan ook gecombineerd worden met een wandpaneel, onopvallend of in een subtiel contrast. Naar wens te voorzien van schappen. Jouw interieur in combinatie ons design leidt tot vele mogelijkheden. Voor meer ideeën en de technische beschrijving, download hier de productsheet.

Designer van Cespo, John van de Pol

Tv-meubel met modern en praktisch design

Jouw flatscreen tv, home-cinemasysteem en soundbar nemen we op in een minimalistisch en praktisch ontwerp. Een persoonlijk ontwerp. We gaan graag voor je aan de slag en vertalen ons idee voor jouw Medium Box in een inspirerend 3D-ontwerp. Zo gaat de Medium Box voor jou leven.

200-2-design-tv-meubel-ladeblok-medium-box-wandpaneel-john-pol-origineel

Spreekt jou de medium box TV-meubels en ladeblokken aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.