Random boekenkast

onregelmatige en speelse boekenkasten

Random: boekenkast met toevalseffect

Random boekenkasten herken je aan subtiele afwisseling: onregelmatig, speels en toch in balans. ‘’De variatie in afmeting en positie van de fronten, vakken en achterwanden zorgen voor een toevalseffect, vandaar de naam Random”, zo legt designer John van de Pol uit. Deze minimalistische en praktische stijl past in elk interieur. Hoe designer John van de Pol voor jouw interieur met de Random aan de slag gaat, legt hij graag aan je uit.

Designer van Cespo, John van de Pol

Stijlvol én praktisch element

De designer ontwerpt een Random boekenkast voor jou door goed te kijken. Naar jouw interieur, persoonlijke smaak en praktische voorwaarden. Je krijgt een passend ontwerp en dus nooit een kopie van een andere kast. Jouw Random wordt een exclusief en stijlvol element dat ook praktisch is, want design moet ook nuttig zijn. De kasten zijn daarom uitgevoerd in sterk MDF met kleurcoating of een fineerlaag in een specifieke kleurstelling.

Design boekenkast Random in wit met open en gesloten vakken, eiken deuren en achterwanden close up

Designkast volledig op maat voor jouw interieur

De Random boekenkast ontwerpen we in de vorm en met de afmetingen die jouw interieur nodig heeft. Als wandkast, hoekkast, vrijstaande kast of roomdivider. Met deuren, kleppen, lades en achterwanden. Kun je je er geen voorstelling van maken? Dan helpt het 3D-ontwerp waarmee we laten zien hoe de Random jouw ruimte vernieuwt. Voor voorbeelden en de technische beschrijving, download de productsheet.

Designer van Cespo, John van de Pol

Designkast met ruime mogelijkheden

De Random design kast biedt veel mogelijkheden. De vorm, maar ook de materiaal- en kleurkeuzes bepalen de uitstraling. Bovendien is er qua functionaliteiten bijzonder veel mogelijk:

  • Opstellingen van wand tot wand, van vloer tot plafond of vrij in de ruimte
  • Vrij keuze in open en gesloten gedeeltes met fronten, lades en deuren
  • Afwerkingen in massief hout of MDF met kleurcoating of fineer in specifieke kleurstellingen

Bekijk ook de foto’s voor de vele uitvoeringen en doe vooral ideeën op.

Design boekenkast Random in wit met open en gesloten vakken, eiken deuren en achterwanden

Zie jij de Random boekenkast al in je woning staan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.