Design kledingkasten

minimalistisch, stijlvol maar ook praktisch

Design Kledingkasten met de juiste balans tussen minimalisme en functionaliteit

Een mooie kledingkast in een moderne slaapkamer is meer dan een oplossing om de kleding op te bergen. Voor designer John van de Pol is het altijd een exclusieve toevoeging aan het interieur:

‘’Ik ontwerp minimalistische en toch heel praktische meubels voor mensen met een eigen stijl. Aansluiten op de personen, op de sfeer en dynamiek in huis is cruciaal. Ik zoek in mijn kledingkasten naar de juiste balans. Het is een mix van minimalisme en functionaliteit, van keuzes in materialen en kleuren. Ik houd erg van contrast, dat geeft de strak uitgevoerde meubels een subtiele twist. Zo ben ik bij elke kast op zoek naar het unieke karakter.’’

Lees meer over de visie op design van Cespo

Designer van Cespo John van de Pol
1200-3-design-kledingkast-wardrobe-i-aanzicht-hang-en-leggedeelte-dressoir

Wardrobe I

Met ragfijne detaillering en praktische opbergmogelijkheden. Laat je inspireren door Wardrobe I.

1300-1-design-kledingkast-wardrobe-ii-schuifdeuren-eiken-wenge

Wardrobe II

Met geavanceerd schuifdeursysteem en verrassende indeling. Laat je verrassen door Wardrobe II.

Kledingkasten in een exclusief ontwerp

Cespo maakt design kledingkasten op maat. We werken voor onze producten in een aantal concepten, waarbij we elk exemplaar exclusief voor jou ontwerpen. Voor kledingkasten zijn dat:

De vorm en afmetingen stellen we samen in een op maat gesneden ontwerp voor jou. Hierbij is jouw slaapkamer onze inspiratie. We laten zien hoe een Cespo kledingkast jouw interieur vernieuwt. Met een 3D-ontwerp nemen we jou mee in onze visie. Voor een persoonlijke kennismaking bij Cespo, bel of mail ons.

De vorm en afmetingen stellen we samen in een op maat gesneden ontwerp voor jou. Hierbij is jouw slaapkamer onze inspiratie. We laten zien hoe een Cespo kledingkast jouw interieur vernieuwt. Met een 3D-ontwerp nemen we jou mee in onze visie. Voor een persoonlijke kennismaking bij Cespo, bel of mail ons.

Referenties

 • In 2015 heeft Cespo voor ons het meest prachtige wandmeubel op maat gemaakt. Het is tijdloos en elke dag nog genieten we ervan. Regelmatig nog vraagt visite waar we dit wandmeubel vandaan hebben.

  Wilhelmina Sassenheim
 • Ik heb de samenwerking met Cespo als heel prettig en professioneel ervaren. Goede service, creativiteit en vakmanschap dat typeert het werk van John van de Pol.

  Jhon Dieren
 • “In 2015 heeft Cespo voor ons een ‘zwevende’ boekenkast ontworpen die aan specifieke eisen moest voldoen. Een boekenkast die niet op de grond geplaatst mocht worden en in verband met wandverwarming ook niet aan de muur bevestigd kon worden. John van de Pol heeft een fantastisch ontwerp gemaakt met eikenhouten planken en een stalen constructie, hangend aan de balken in het plafond. Een fantastisch construct maar bovenal een heel fraai ontwerp waar we nog steeds heel tevreden mee zijn.”

  Werner Dieren
 • “We hebben prachtige, degelijke kasten op maat gekregen. John luisterde goed naar onze wensen en legde ons verschillende ontwerpen voor. Onze uiteindelijke keuze is met veel zorg geplaatst. We zullen er lang plezier van hebben!”

  Jeroen Twello
 • John heeft voor mij een praktische stijlvolle werkkast gemaakt. Elke werkdag geniet ik er weer van. Ik ervaar John als een echte vakman

  Ilse Dieren
 • John heeft voor ons een badkamer meubel gemaakt. Een perfecte combinatie van de wensen van mijn vrouw en het vakmanschap van John.

  Joop Dieren
 • Cespo heeft zowel zakelijk als privé meubels voor me ontworpen en geplaatst. Van ontwerp tot plaatsing en after sales service, alles boven verwachting. Vakwerk John, dank je wel!

  Ronald Ellecom
 • John heeft voor ons een badkamermeubel ontworpen. Volledig persoonlijk en naar onze wensen. Top resultaat en service van John (Cespo)!

  Frederik Utrecht
 • John van de Pol is Professioneel, rustig, betrouwbaar en betracht Molteni Precisie qua afwerkingsnivo. Zeer gericht op klanttevredenheid en zet een stapje extra om iets te herstellen of perfect te maken. Cespo is een aanrader om mee samen te werken

  Marvin Fernandes (Designer) Amsterdam
 • Cespo heeft voor ons in 2016 een boekenkast gebouwd waar we nog steeds met plezier naar kijken. Het is een bedrijf dat goed met ons meedacht waardoor we samen tot een mooi resultaat kwamen. Nu denken we na over aanvullende mogelijkheden die bij onze kast passen.

  Theo en Aletta Apeldoorn

Design kledingkasten van Cespo: een persoonlijke benadering

Onze persoonlijke benadering zie je terug in het ontwerp. Geen kast is hetzelfde, omdat we iedere kledingkast op maat ontwerpen. Naast deze exclusiviteit herken je Cespo aan:

 • Minimalistisch ontwerp met een twist
 • Inpassen van het ontwerp in het bestaande interieur
 • Toepassen van pure en duurzame materialen
 • Functionaliteit tot in alle details
 • Eigen montage op locatie
 • Service totdat alles in orde is

Onze designer onderhoudt hiervoor nauw contact met jou of jouw dealer en zorgt voor een perfecte uitvoering van ontwerp en de begeleiding van productie en plaatsing. Hij regelt graag alles voor je, tot in de puntjes.

1203-2-design-kledingkast-wardrobe-i-interieur-schoenenlade

Spreken de design kledingkasten jou aan? Kom kennismaken

Wij en onze dealers werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan vaak ook op zaterdag of s’avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.