Wardrobe I kledingkast

minimalistisch en functioneel maatwerk

Wardrobe I: minimalistisch en functioneel

De Wardrobe I is een karaktervolle design kledingkast, minimalistisch en functioneel tegelijk. Door ragfijne belijningen en terugspringende plinten lijkt de kast te zweven in de ruimte. De combinatie van hoge en lage units maakt de kast speels en handig in te delen. Een karaktervol en bovenal praktisch concept dat past bij mensen met een eigen stijl. Op de pagina Over vertelt ontwerper John van de Pol waarom hij dat belangrijk vindt.

Designer van Cespo, John van de Pol

Wardrobe I kledingkast

De Wardrobe I is een modulair kastsysteem specifiek voor het opbergen van kleding. Het is als wandkast, hoekkast, vrijstaande kast, roomdivider of dressoir uit te voeren die onderling weer uitstekend zijn te combineren. Met hang- en legkasten en dressoirs zijn veel samenstellingen mogelijk. En er valt meer te kiezen:

  • Keuze in deuren, kleppen, lades, greeploze fronten of fraaie handgrepen
  • Lades met vakverdeling voor stropdassen, sieraden en riemen
  • Uittrekplateaus voor broeken, overhemden en schoenen
  • Uittrekbare hangroedes, legplanken en schoenenplanken
  • Uitvoering in MDF met duurzame kleurcoating of een fineersoort
  • Kasten uitgevoerd met subtiele Led verlichting

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Een aantal voorbeelden zie je op de foto’s.

1203-2-design-kledingkast-wardrobe-i-interieur-schoenenlade

Jouw wensen, ons uitgangspunt

Jouw wensen bepalen hoe de Wardrobe I kledingkast eruit gaat zien. Alle kasten stellen we op maat samen. Het wordt een persoonlijke uitvoering met een ontwerp dat perfect past in jouw interieur. De levering en montage is in onze eigen handen. Zo weten we dat het 100% goed is.

Designer van Cespo, John van de Pol

Designkast voor jouw interieur

Zie jij een exclusieve kledingkast wel zitten? Dan gaat de designer na een bezoek bij jou thuis aan de slag met een ontwerp. In een 3D-uitvoering krijg je jouw Wardrobe I, zichtbaar gemaakt in jouw ruimte. Wil je nu al een aantal mogelijkheden en technische details zien, download dan hier de productsheet.

1204-3-design-kledingkast-wardrobe-i-karaktervol-dressoirs-

Meer weten over Cespo?

Kom kennismaken. Wij en onze dealers werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan vaak ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.