Wardrobe II kledingkast

Karaktervol en minimalistisch maatwerk

Wardrobe II: minimalistisch en functioneel

De Wardrobe II is een karaktervolle design kledingkast met een sterke link naar de Wardrobe I. Minimalistisch en functioneel tegelijk. Door ragfijne belijningen en terugspringende plinten aan de bovenzijde van de kast wordt een fraaie aansluiting met het plafond gecreëerd. Het schuifdeursysteem is gelijksluitend. Wanneer de deuren gesloten zijn liggen de deuren in hetzelfde vlak. Dit zorgt voor een rustgevend beeld.
De Wardrobe II is perfect te combineren met de hoge en lage units van de Wardrobe I. De kast is speels en handig in te delen. Een karaktervol en bovenal praktisch concept dat past bij mensen met een eigen stijl. Op de pagina Over vertelt ontwerper John van de Pol waarom hij dat belangrijk vindt.

Designer van Cespo, John van de Pol

Wardrobe II kledingkast

De Wardrobe II is een modulair kastsysteem specifiek voor het opbergen van kleding. Het is als wandkast, vrijstaande kast of room divider uit te voeren. Met hang- en legkasten zijn veel samenstellingen mogelijk. En er valt meer te kiezen:

  • Lades met vakverdeling voor stropdassen, sieraden en riemen
  • Uittrekplateaus voor broeken, overhemden en schoenen
  • Uittrekbare hangroedes, legplanken en schoenenplanken
  • Uitvoering in MDF met duurzame kleurcoating of een fineersoort
  • Kasten uitgevoerd met subtiele Led verlichting

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Een aantal voorbeelden zie je op de foto’s.

1300-2-design-kledingkast-wardrobe-ii-schuifdeuren-eiken-wenge

Jouw wensen, ons uitgangspunt

Jouw wensen bepalen hoe de Wardrobe II kledingkast eruit gaat zien. Alle kasten stellen we op maat samen. Het wordt een persoonlijke uitvoering met een ontwerp dat perfect past in jouw interieur. De levering en montage is in onze eigen handen. Zo weten we dat het 100% goed is.

Designer van Cespo, John van de Pol

Designkast voor jouw interieur

Zie jij een exclusieve kledingkast wel zitten? Dan gaat de designer na een bezoek bij jou thuis aan de slag met een ontwerp. In een 3D-uitvoering krijg je jouw Wardrobe I, zichtbaar gemaakt in jouw ruimte. Wil je nu al een aantal mogelijkheden en technische details zien, download dan hier de productsheet.

1301-1-design-kledingkast-schuifdeur-hanggedeelte-lades

Meer weten over Cespo?

Kom kennismaken. Wij en onze dealers werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan vaak ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.