Specials

een designmeubel exclusief voor jou ontworpen

Exclusief ontwerp met jouw persoonlijke touch

‘’Een persoonlijk meubel ontwerpen is een bijzonder proces. Het vraagt aansluiting bij de persoon, zijn leefstijl, bij de dynamiek in huis. Daarom wil ik mijn klant en zijn wensen goed leren kennen. Het moet tot in detail kloppen.’’ John van de Pol, designer van Cespo is duidelijk over wat je kan verwachten: ‘’Mijn meubels zijn minimalistisch vormgegeven, met een subtiele twist door contrast in materialen en kleuren. Dat herken je al mijn meubels, dat is typisch Cespo.’’ Meer weten over John en zijn visie op design?

Designer van Cespo, John van de Pol

Design 100% op maat

Cespo maakt design meubels op maat. We ontwerpen voor een persoon en niet vanuit een collectie. Bij de specials beginnen we met een leeg vel papier. Van daaruit creëren we een design speciaal voor jou. Elk Cespo meubel is anders. Daarom is het leuk om alvast deeën op te doen. Laat je dus inspireren op onze site.

Design keuken met kookeiland in massief eiken met composiet blad

Van visie naar 3D in de zakelijke markt

Ook voor toepassing van een Cespo meubel in de zakelijke markt komt onze designer graag bij je langs. Kennismaken, sfeer opdoen, jouw eisenpakket opnemen. Alles om te komen tot een exclusief ontwerp. John werkt het uit en geeft jou via een 3D-ontwerp een beeld van zijn visie. Benieuwd hoe dit voor jouw bedrijf kan uitpakken? Maak snel een afspraak.

Design dressoir en kasten in wit met verschillende opbergmogelijkheden

Van visie naar een uitgewerkt 3D-ontwerp

Bij interesse in een Cespo meubel komt onze designer graag bij je langs. Kennismaken, sfeer opdoen, jouw interieurwensen opnemen. Alles om te komen tot een exclusief ontwerp. John werkt het uit en geeft jou via een 3D-ontwerp een beeld van zijn visie op jouw unieke meubel. Benieuwd hoe dit voor jou kan uitpakken? Maak snel een afspraak.

Design badkamermeubel in massief eiken met ladeblok

Service tot in de puntjes

Onze persoonlijke benadering gaat verder dan het ontwerp zelf. Het meubel moet perfect passen en werken. Dat verdien je. Wat kan je van ons verwachten?

 • Snoeren en aansluitpunten geïntegreerd en weggewerkt in het meubel
 • Montage op locatie door onze eigen mensen
 • Duidelijke onderhoudsvoorschriften
 • Duidelijke garantie

Wij gaan graag ver in onze serviceverlening. Wij denken met je mee en voorzien je van concreet advies. Allemaal bij je aan huis, net zolang tot alles klopt.

Referenties

 • In 2015 heeft Cespo voor ons het meest prachtige wandmeubel op maat gemaakt. Het is tijdloos en elke dag nog genieten we ervan. Regelmatig nog vraagt visite waar we dit wandmeubel vandaan hebben.

  Wilhelmina Sassenheim
 • Ik heb de samenwerking met Cespo als heel prettig en professioneel ervaren. Goede service, creativiteit en vakmanschap dat typeert het werk van John van de Pol.

  Jhon Dieren
 • “In 2015 heeft Cespo voor ons een ‘zwevende’ boekenkast ontworpen die aan specifieke eisen moest voldoen. Een boekenkast die niet op de grond geplaatst mocht worden en in verband met wandverwarming ook niet aan de muur bevestigd kon worden. John van de Pol heeft een fantastisch ontwerp gemaakt met eikenhouten planken en een stalen constructie, hangend aan de balken in het plafond. Een fantastisch construct maar bovenal een heel fraai ontwerp waar we nog steeds heel tevreden mee zijn.”

  Werner Dieren
 • “We hebben prachtige, degelijke kasten op maat gekregen. John luisterde goed naar onze wensen en legde ons verschillende ontwerpen voor. Onze uiteindelijke keuze is met veel zorg geplaatst. We zullen er lang plezier van hebben!”

  Jeroen Twello
 • John heeft voor mij een praktische stijlvolle werkkast gemaakt. Elke werkdag geniet ik er weer van. Ik ervaar John als een echte vakman

  Ilse Dieren
 • John heeft voor ons een badkamer meubel gemaakt. Een perfecte combinatie van de wensen van mijn vrouw en het vakmanschap van John.

  Joop Dieren
 • Cespo heeft zowel zakelijk als privé meubels voor me ontworpen en geplaatst. Van ontwerp tot plaatsing en after sales service, alles boven verwachting. Vakwerk John, dank je wel!

  Ronald Ellecom
 • John heeft voor ons een badkamermeubel ontworpen. Volledig persoonlijk en naar onze wensen. Top resultaat en service van John (Cespo)!

  Frederik Utrecht
 • John van de Pol is Professioneel, rustig, betrouwbaar en betracht Molteni Precisie qua afwerkingsnivo. Zeer gericht op klanttevredenheid en zet een stapje extra om iets te herstellen of perfect te maken. Cespo is een aanrader om mee samen te werken

  Marvin Fernandes (Designer) Amsterdam
 • Cespo heeft voor ons in 2016 een boekenkast gebouwd waar we nog steeds met plezier naar kijken. Het is een bedrijf dat goed met ons meedacht waardoor we samen tot een mooi resultaat kwamen. Nu denken we na over aanvullende mogelijkheden die bij onze kast passen.

  Theo en Aletta Apeldoorn
 • We konden geen geschikt wandmeubel vinden bij diverse bekende meubelmakers, zoals Pastoe. Gelukkig hoorden we van een kennis dat we ook een wandmeubel op maat konden laten maken bij Cespo in Dieren.John is meerdere keren langs geweest om onze wensen aan te horen om vervolgens met een deskundig advies en ontwerp te komen. Het meubel ziet er mooi uit, is uitstekend afgewerkt en heeft goed en degelijk hangwerk. Helemaal naar wens en een lust voor het oog. We genieten er elke dag van!

  Arend en Marianne Dieren

Interesse in een speciaal designmeubel? Kom kennismaken.

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.