Design tafels

minimalistisch met een twist

Design tafels: minimalistisch met een twist

Voor het ontwerpen van tafels laat designer John van de Pol zich inspireren door pure  materialen en authentieke verbindingen. ‘’Ik werk graag met klassieke houtsoorten als eiken, noten en essen en voor het contrast met rvs. Rust en spanning gaan samen in één ontwerp. Ik hou van een minimalistische stijl en zoek daarin altijd naar een twist. In mijn Edge tafels zie je dat terug in de vorm en kleuraccenten van de poten. En ook in de verbindingen tussen poten en tafelblad gebeurt wat op subtiele wijze. Dat is voor mij design.’’ Meer over de visie van John lees je hier:

Designer van Cespo, John van de Pol
1100-4-design-eettafel-disque-eiken-ovaal

Disque eettafel

Elegante eettafel in hout met kleuraccenten en subtiel gevormd blad.

1000-4-design-eettafel-bridge-pootdetail-rood

Bridge eettafel

Elegante eettafel in hout met kleuraccenten en subtiel gevormd blad.

Design eettafel Edge in massief eiken met getrapt blad en afgeschuinde poot met gekleurde binnenzijde

Edge eettafel

Karaktervolle design eettafel in hout met opvallende poot-tafelblad-verbinding. Zit jij binnenkort aan jouw eigen Edge?

Design eettafel Made in Timberland in robuust eiken vooraanzicht

Made in Timberland eettafel

Robuuste en stoere eettafel in hout of MDF met kleurcoating. Is dit jouw nieuwe eettafel?

Design bijzettafel Small Edge met getrapt blad en drieteen bevestiging en onderstel

Small Edge bijzettafel

Elegante bijzettafel in hout met kleuraccenten en subtiel gevormd blad.

Eettafels en bijzettafels: design op maat

Je hebt voor de eettafels en bijzettafels keuze uit een aantal concepten. Deze zijn herkenbaar door hun vorm en speciale details. Dat betekent echter niet dat we werken  met vaste producten. Alle tafels maken we volledig op maat. Bekijk onze tafels en maak een afspraak voor jouw persoonlijke ontwerp.

Niets staat op voorhand vast. We bepalen de vorm, afmeting en afwerking, passend bij jouw interieurstijl en het dagelijks gebruik. Zo ontstaat een uniek ontwerp voor jou. Wil je meer weten over onze aanpak of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail ons voor een afspraak.

Referenties

 • In 2015 heeft Cespo voor ons het meest prachtige wandmeubel op maat gemaakt. Het is tijdloos en elke dag nog genieten we ervan. Regelmatig nog vraagt visite waar we dit wandmeubel vandaan hebben.

  Wilhelmina Sassenheim
 • Ik heb de samenwerking met Cespo als heel prettig en professioneel ervaren. Goede service, creativiteit en vakmanschap dat typeert het werk van John van de Pol.

  Jhon Dieren
 • “In 2015 heeft Cespo voor ons een ‘zwevende’ boekenkast ontworpen die aan specifieke eisen moest voldoen. Een boekenkast die niet op de grond geplaatst mocht worden en in verband met wandverwarming ook niet aan de muur bevestigd kon worden. John van de Pol heeft een fantastisch ontwerp gemaakt met eikenhouten planken en een stalen constructie, hangend aan de balken in het plafond. Een fantastisch construct maar bovenal een heel fraai ontwerp waar we nog steeds heel tevreden mee zijn.”

  Werner Dieren
 • “We hebben prachtige, degelijke kasten op maat gekregen. John luisterde goed naar onze wensen en legde ons verschillende ontwerpen voor. Onze uiteindelijke keuze is met veel zorg geplaatst. We zullen er lang plezier van hebben!”

  Jeroen Twello
 • John heeft voor mij een praktische stijlvolle werkkast gemaakt. Elke werkdag geniet ik er weer van. Ik ervaar John als een echte vakman

  Ilse Dieren
 • John heeft voor ons een badkamer meubel gemaakt. Een perfecte combinatie van de wensen van mijn vrouw en het vakmanschap van John.

  Joop Dieren
 • Cespo heeft zowel zakelijk als privé meubels voor me ontworpen en geplaatst. Van ontwerp tot plaatsing en after sales service, alles boven verwachting. Vakwerk John, dank je wel!

  Ronald Ellecom
 • John heeft voor ons een badkamermeubel ontworpen. Volledig persoonlijk en naar onze wensen. Top resultaat en service van John (Cespo)!

  Frederik Utrecht
 • John van de Pol is Professioneel, rustig, betrouwbaar en betracht Molteni Precisie qua afwerkingsnivo. Zeer gericht op klanttevredenheid en zet een stapje extra om iets te herstellen of perfect te maken. Cespo is een aanrader om mee samen te werken

  Marvin Fernandes (Designer) Amsterdam
 • Cespo heeft voor ons in 2016 een boekenkast gebouwd waar we nog steeds met plezier naar kijken. Het is een bedrijf dat goed met ons meedacht waardoor we samen tot een mooi resultaat kwamen. Nu denken we na over aanvullende mogelijkheden die bij onze kast passen.

  Theo en Aletta Apeldoorn
 • We konden geen geschikt wandmeubel vinden bij diverse bekende meubelmakers, zoals Pastoe. Gelukkig hoorden we van een kennis dat we ook een wandmeubel op maat konden laten maken bij Cespo in Dieren.John is meerdere keren langs geweest om onze wensen aan te horen om vervolgens met een deskundig advies en ontwerp te komen. Het meubel ziet er mooi uit, is uitstekend afgewerkt en heeft goed en degelijk hangwerk. Helemaal naar wens en een lust voor het oog. We genieten er elke dag van!

  Arend en Marianne Dieren

Cespo: exclusief in ontwerp en uitvoering

De vormgeving van onze meubels is herkenbaar: minimalistisch, contrastrijk en met opvallende details. Bij onze tafels komt de vorm hoofdzakelijk tot stand door de bijzondere verbinding tussen poot en tafelblad. Naast exclusief design kun je bij Cespo rekenen op:

 • Inpassing van het ontwerp in het bestaande interieur
 • Toepassing van pure en duurzame materialen
 • Functionaliteit tot in alle details
 • Plaatsing op locatie
 • Service en garantie

Onze designer, komt daarom altijd bij je op locatie. Om kennis te maken, sfeer te proeven of praktische zaken op te lossen. ‘Alles moet kloppen. Dat geldt voor het design, maar zeker ook voor de uitvoering.’’

Design eettafel Edge in massief eiken met getrapt blad en afgeschuinde poot met gekleurde binnenzijde detail

Spreken de design tafels jou aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.