Disque eettafel

Puur en veelzijdig maatwerk

Disque eettafel: veelzijdig met subtiel design

Een design eettafel die rust uitstraalt maar nooit verveelt. Waaraan je, ook met een groter gezelschap, ieder moment van de dag kunt genieten. De Bridge eettafel heeft het allemaal in zich. Ontwerper John van de Pol bedacht een verfijnd en door kleur opvallend detail om het blad met de poot te verbinden. Meer over zijn typerende minimalistisch design met een twist, lees op je op de pagina Over.

Designer van Cespo, John van de Pol

Puurheid van hout met subtiele details

De Disque eettafel onderscheidt zich door de puurheid van de natuurlijke houtsoorten in combinatie met subtiele detaillering. Tussen het tafelblad en de opvallende rechthoekige poten is een L-vormige verbinding aangebracht. Het tafelblad bestaat uit 2 delen met een speelse groef ertussen. Andere kenmerken zijn:

  • Massief hout: keuze uit vele soorten, afgewerkt met matte, blanke lak of olie
  • Uitvoeringen in MDF met kleurcoating mogelijk
  • Accent door verbinding in kleur tussen blad en poten

Door zijn rustgevende en tegelijkertijd spannende karakter past de Disque perfect in een moderne woonkamer, eetkeuken of werkkamer. Bekijk de foto’s en ontdek de veelzijdigheid van deze design eettafel.

1103-1-design-eettafel-disque-detail-poot-vebrinding

Design voor dagelijks gebruik

Onze design meubels zijn bedoeld om te gebruiken. De Disque eettafel is dat met zijn functionaliteit, passend bij jouw dagelijks gebruik. En met de herkenbare Cespo signatuur: minimalistisch, puur en speels. Voorop staat altijd het maatwerk, zodat het meubel perfect past bij jouw wensen en jouw interieur.

Designer van Cespo, John van de Pol

Disque eettafel: design in 3D uitgewerkt

Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke Bridge eettafel? Een van de designer-dealers komt graag bij je langs. Met jouw interieur en gebruik voor ogen werkt hij jouw uitvoering uit in een 3D-ontwerp. Voor meer indrukken van de mogelijkheden en technische details, download je hier de productsheet.

1101-2-design-eettafel-disque-detail-pootverbinding-roze

Spreekt de Disque eettafel jou aan?

Kom kennismaken. Wij en onze dealers werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan vaak ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.