Edge eettafel

minimalistisch en karaktervol

Edge design eettafel: strak met bijzondere details

De design eettafels van Cespo zijn minimalistisch vormgegeven, gemaakt van robuuste materialen en voorzien van bijzondere details. De Edge eettafel is een van de meest recente meubels van de hand van John van de Pol, samen met Jan-Willem Henssen. Deze tafel past helemaal in de visie van Cespo: karaktervolle, minimalistische maar ook praktische meubels maken voor mensen met een eigen stijl.

Designer van Cespo, John van de Pol

Hout, kleuraccenten en meer bijzondere details

De Edge tafel heeft een stijlvol minimalistisch ontwerp met een opvallend contrast. De Edge lijn herken je daarom direct. Enkele opvallende kenmerken van de Edge:

  • De poot met een afgeschuinde vorm met een kruisvormige bevestiging aan het tafelblad.
  • Het getrapte en bijzonder slanke tafelblad
  • Klassieke houtsoorten in combinatie met rvs en een kleur op de poten

Deze subtiele en contrastrijke combinatie van vormen en materialen geven de tafel de juiste uitstraling. Karakter noemen wij dat. Je moet het zelf ervaren. Bekijk de foto’s en krijg een beeld van wat er mogelijk is.

Design eettafel Edge in massief eiken met getrapt blad en afgeschuinde poot als werkplek

Design eettafel in minimalistische stijl

De Edge tafel maken we speciaal voor jou. De herkenbare minimalistische stijl en het gebruik van pure en duurzame materialen zijn het enige dat van te voren vaststaat. De interieurstijl, jouw persoonlijke smaak, maar ook de beschikbare ruimte en het gebruik van het meubel bepalen hoe jouw Edge er precies uit gaat zien.

Designer van Cespo, John van de Pol

Het design van jouw Edge eettafel komt tot leven

Onze designer doet bij jou thuis inspiratie op voor het ontwerp van de tafel die perfect in je woon-, eet- of werkkamer past. Op maat, in stijl en met de juiste afwerking. Je krijgt een 3D-ontwerp waarmee jouw Edge tafel helemaal tot leven komt. Bekijk de voorbeelden, zodat je een beeld krijgt. Download de productsheet voor alle technische details.

Design eettafel Edge in massief eiken met getrapt blad en afgeschuinde poot met gekleurde binnenzijde detail

Spreekt jou de edge eettafel aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.