Made in Timberland eettafel

robuust en praktisch

Made in Timberland: stijlvol en praktisch

Robuust, stoer en met een minimalistische vormgeving, dat kenmerkt de tafels van Cespo. De Made in Timberland tafel lijkt met z’n massieve en natuurlijke uitstraling zo uit het bos te komen. Krachtig. Stijlvol. Praktisch. Een design eettafel van hout om comfortabel aan te zitten of te werken. John van de Pol, designer van Cespo, vertelt meer over zijn kijk op karaktervolle, minimalistische en praktische meubels.

Designer van Cespo, John van de Pol

Design eettafel: pure houtsoorten als basis

Prachtige houtsoorten vormen de basis van deze robuuste design eettafel. Het massieve hout combineren we met contrasten in de vorm, van de oversized poten naar het veel dunnere blad. De Made in Timberland eettafel past daarmee in elk interieur, van modern tot klassiek. De materialen en afwerking bepalen de uitstraling:

  • Keuze uit vele houtsoorten, zoals eiken, noten en zebrano
  • Afwerking in mat, zijde- of hoogglans gelakt of geolied
  • Uitvoeringen in MDF met kleurcoating mogelijk

Doe inspiratie op voor jouw eigen Made in Timberland tafel met de voorbeelden op de foto’s of in een persoonlijk gesprek met onze designer.

Made in Timberland design eettafel vrijstaande foto

Altijd een persoonlijk ontwerp

We maken onze eettafels naar een persoonlijk ontwerp. Jouw woning of kantoor is een belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp. Hierbij kijken we naar zowel functionaliteit als uitstraling. Zo laten we de Made in Timberland tafel fraai aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Designer van Cespo, John van de Pol

Eettafel: design in 3D uitgewerkt

Na jouw aanvraag komt onze designer bij je langs. Met indrukken van het interieur, de beschikbare ruimte en het dagelijks gebruik gaat hij voor je aan de slag. Aan de hand van een 3D-ontwerp zie je jouw Made in Timberland tafel ontstaan. Alles over de mogelijkheden en alle technische details lees je in de productsheet.

Design eettafel Made in Timberland in massief eiken zijaanzicht

Spreekt jou de Made in Timberland eettafel aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.