Small edge bijzettafels

voor een modern interieur

Small Edge: bijzettafel met contrastrijke details

Bij een design bijzettafel denk je natuurlijk aan exclusiviteit en opvallende details die de inrichting van jouw ruimte versterken. Cespo heeft hiervoor de Small Edge, een designlijn met een link naar de grotere Edge eettafels. Beide ontwerpen komen uit de koker van John van de Pol en Jan-Willem Henssen. Warme materialen combineren we met contrastrijke details. Helemaal Cespo. Meer weten over Cespo?

Designer van Cespo, John van de Pol

Subtiel in vorm en contrast

De Small Edge bijzettafel is het eigenzinnige broertje van de Edge eettafel. Met dezelfde toepassing van warme houtsoorten en opvallende details:

  • subtiel getrapte vorm in het blad
  • rank, elegant maar ook stabiel drieteen-onderstel
  • contrasten door kleine elementen van geborsteld rvs of gekleurd staal

De Small Edge is een opvallend en praktisch element in een moderne woon- werk- of wachtkamer. Door de strakke lijnen misstaat deze bijzettafel ook niet in een klassiek interieur.

Design bijzettafel Small Edge in massief eiken, essen en noten met getrapt blad

Exclusieve design bijzettafel

Voor iedere klant is er wel een passende uitvoering van de Small Edge te bedenken. Daarbij gaan we uit van de herkenbare minimalistische stijl en het gebruik van duurzaam hout en staal. Benieuwd hoe jouw persoonlijke Small Edge eruitziet? Neem contact op voor een afspraak met onze designer.

Designer van Cespo, John van de Pol

Vertaling in 3D-ontwerp

Met als uitgangspunt jouw interieur en het gebruik dat je voor ogen hebt, kies je jouw eigen uitvoering van de Small Edge. Pas als je helemaal tevreden bent over het ontwerp, wordt de bijzettafel voor jou gemaakt. Download de productsheet voor de technische beschrijving en een aantal voorbeelden van reeds geleverde Small Edge bijzettafels.

Design bijzettafel Small Edge met drieteen bevestiging en onderstel in RVS en kleur

Spreekt jou de small edge bijzettafel aan? Kom kennismaken

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.