Cespo Paviljoen

inspiratie door ontmoeting

Cespo Paviljoen: inspiratie door ontmoeting

Cespo meubels zijn persoonlijk en karaktervol. Exclusieve meubels speciaal ontworpen voor jouw interieur, voor een specifieke ruimte of toepassing. We werken dan ook niet met een collectie van váste producten. Designer John van de Pol ontwerpt ieder meubel zelf vanuit een persoonlijke ontmoeting. Bekijk onze ´collectie´ om direct inspiratie op te doen met onze design meubels.

Designer van Cespo, John van de Pol

‘’Een design moet passen bij de persoon in zijn ruimte’’

John van de Pol werkt vanuit zijn Cespo Paviljoen in Dieren. ‘’Dit atelier is belangrijk omdat ik graag tussen mijn meubels werk. Het geeft mij ideeën voor de ontwerpen, voor praktische mogelijkheden en nieuwe combinaties. Je bent bij mij verzekerd van een exclusief ontwerp. Dat is onderdeel van mijn visie. Een meubel moet helemaal passen bij de persoon in zijn ruimte.’’ Ontdek de visie van Cespo op de ‘Over ons’ pagina.

Cespo Paviljoen te Dieren voor inspiratie en het juiste gevoel bij ons design

Kennismaken bij jou thuis

Wanneer de interesse is gewekt voor een eigen Cespo meubel dan ontmoeten we je graag in eigen huis of op kantoor. Ontwerpen begint met kennismaken. Een beeld van jou, jouw wensen, de ruimte en zijn mogelijkheden bepalen het ontwerp. Vanuit het Paviljoen werken we alles uit. Het resulteert in een persoonlijk 3D-ontwerp van jouw Cespo meubel.

Bezoek het Cespo Paviljoen voor meer inspiratie

Persoonlijk kennismaken met designer John van de Pol kan ook in ons Cespo Paviljoen. Daar krijg je gevoel bij ons design en doe je inspiratie op voor onze kasten en tafels. Want zo werkt het volgens ons. Je wordt gegrepen door voorbeelden op ware grootte, de pure materialen, een detail van een tafelblad of de kleurrijke contrasten in onze kasten. Wil je een bezoek brengen aan het Cespo Paviljoen? Maak dan een afspraak. Dat kan ook ’s avonds en in het weekend.

Cespo Paviljoen te Dieren voor inspiratie en het juiste gevoel bij ons design

Een exclusief ontworpen meubel dat past bij jou? Bezoek het Cespo Paviljoen

We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor jou te nemen. Dat kan ook op zaterdag of ’s avonds.

Cookies

Wij maken ook gebruik van cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.